"Mindig emlékezz rá, hogy a boldogság nem úticél, hanem az utazás maga"

2017. március 20., hétfő

5 év

Ma 5 éves a blogom, a Kavics. Mi és ki a Kavics? Kezdtem így a vendégírásomat.

Én, Te, mi mindannyian kavicsok vagyunk, utazó kavicsok. Ahogy az utazásaim is mind egy-egy kavics, melyek mint puzzle alkotják majd a teljes képet, mikor a hintaszékben hátra dőlve “lapozgatom” a bejegyzéseket a hozzájuk fűződő emlékekkel, történetekkel.
5 év megélt kirándulásai, utazásai mennyi szépség, érdekesség, olykor nüansznyi apróság, pillanatok, színek, formák, illatok gyűjteménye.
Hol is ünnepelhettem volna a legmegfelelőbben, mint a Kavics étteremben! Bizony, kis országunkban létezik egy ilyen hely, ahová az elmúlt hétvégén ellátogattunk.


A Velencei-tó környékén jártunk és a vacsorát ezen a különleges helyen költöttük el.
Mikor az utazás előtt bogarásztam az internetet és rábukkantam erre az étterem és wellness hotelre nem volt kérdéses, látnom kell ezt a helyet!

A kíváncsiságomat kellemes meglepetések sora követte. Udvarias és kedves fogadtatás, ugyanilyen kiszolgálás, finom ételek. Érdeklődésemre “ miért hívják kavicsnak az éttermet és szállodát?” Kaptam a tájékoztatást:



“bársonyosan sima, belesimul a tenyérbe, titokzatos, történetek, értékek, elvek, egyszerű és letisztult” - kulcsszavak, melyek hozzám is közel állnak. Egy hely, ahol most jártam először, de nem utoljára.
Fokozva az élményt bemutatták nekünk a hotel adta lehetőségeket és mindenféle előny nélkül ajánlhatom pihenésre vagy egy finom ebédre, azoknak akik erre járnak.

Tavaszkezdet is ma van, sőt ma az 5. blogszülinapra megérkezett 50. blogolvasóm is! :-) Kell ennél szebb ajándék? Kedves Timi, érezd jól magad nálam!



Régi olvasóimnak köszönöm a megtisztelő kitartásukat, új olvasóimnak az érdeklődést!
Tovább, az újabb 5 évre! :-)